Zorunlu Yabancı Dil Hazırlık Sınıflarında Başarısız Olan ve Türkçe Öğretim Yapan Programa Yerleşen Öğrencilerin Kayıt İşlemleri

Bir yükseköğretim programının zorunlu hazırlık sınıfına devam etmesine rağmen, hazırlık sınıfını iki yıl içinde başarı ile tamamlayamayıp ilişiği kesilen öğrencilerin, başvurmaları halinde başka bir üniversitede veya kayıtlarının bulunduğu üniversitede, Türkçe öğretim yapılan programların birinci sınıflarına yerleştirilerek kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri 7-11 Aralık 2020 tarihleri arasında yapılacaktır.

Kayıt için gerekli evrakın, kayıt hakkı kazanılan Fakültenin e-posta adresine kayıt tarihleri içerisinde iletilmesi gerekmektedir.

NOT: Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi'ne kayıt olacak öğrenciler kargo ve posta yoluyla da evrak gönderebilecekler.

Gerekli Belgeler İçin TIKLAYINIZ.

Fakültelerin İletişim Bilgileri İçin TIKLAYINIZ.

KAYIT İLE İLGİLİ ÖNEMLİ NOTLAR:

2) Belgeler eksik ise kayıt yapılmaz.

3) Belirtilen tarihlerde kaydını yaptırmayan aday herhangi bir hak iddia edemez.