2018 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) İle Üniversitemiz Programlarına Yerleşen Adaylar İçin Kayıt Kılavuzu

Sevgili Öğrencimiz,

İstanbul Üniversitesi ailemize  hoş geldiniz.

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında Üniversitemize ilk defa kayıt yaptıracak öğrencilerimizin kesin kayıt işlemleri “İstanbul Üniversitesi 2018 Yeni Kayıt Kılavuzu”nda belirtilen esaslara göre yapılacaktır.

Kayıt işlemlerinin hatasız ve süratle gerçekleşmesi için bu Kılavuzu dikkatle inceleyerek istenilenleri eksiksiz yapmanız gerekmektedir.

Yeni öğrencilerimizin Fakültelerini/Yüksekokullarını tanımaları ve Üniversitemize uyum süreçlerini hızlandırmaları amacı ile eğitim öğretimin başladığı ilk gün açık ve uzaktan eğitim programları dışındaki tüm birimler tarafından düzenlenecek oryantasyon programına da katılımınızı bekliyoruz.

Tercihinizden dolayı sizleri kutluyor başarılı ve mutlu bir üniversite öğrenciliği geçirmenizi diliyoruz.

Kılavuz İçin TIKLAYINIZ.