ÖSYS-2016 Ek Yerleştirme Kayıtları

İstanbul Üniversitesinin Fakülte ve Yüksekokullarına 2016 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sınavı (ÖSYS), Ek Yerleştirme Sonuçlarına göre kayıt yaptırmaya hak kazanmış öğrencilerin kesin kayıtları, aşağıda belirtilen esaslara göre yapılacaktır.

ÖSYS 2016 Ek Yerleştirme Kayıt Tarihleri: 06-09 Eylül 2016

– Kesin Kayıt İşlemleri İçin TIKLAYINIZ.

– Kesin Kayıt  Evrakına İlişkin Bilgi ve Belgeler için TIKLAYINIZ.

-Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’na Kayıt için Gerekli Özel Belge ve Durumlar İçin TIKLAYINIZ.

-Katkı Payı/Öğrenim Ücretlerinin Ödenmesi ve Banka Bilgileri İçin TIKLAYINIZ.

– Yeterlilik Sınav Tarihleri ve Ders Muafiyeti için TIKLAYINIZ.

-Eğitim-Öğretime İlişkin Bilgiler İçin TIKLAYINIZ.

-Burs İmkanları İçin TIKLAYINIZ.

-Sorularınız için Destek Birimlerini TIKLAYINIZ.

-Oryantasyon Eğitimi İçin TIKLAYINIZ.

ÖNEMLİ NOT: UZAKTAN EĞİTİM VE AÇIK ÖĞRETİM PROGRAMLARINA YERLEŞEN ADAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ.

ÖSYS-2016 Ek Yerleştirme Sonucu  Üniversitemiz Uzaktan Eğitim Programlarına Yerleşen Öğrenciler İçin Önemli Açıklama: Üniversitemizde uzaktan eğitim programları; İktisat, İletişim, Açık ve Uzaktan Eğitim Fakülteleri ile Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda bulunmaktadır. Kayıt yeriniz, ÖSYS-2016 Ek Yerleştirme Sonuç Belgenizde yazan adrestir. İktisat Fakültesi, İletişim Fakültesi, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu uzaktan eğitim programlarının, Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi  uzaktan eğitim ve açık öğretim programları ile karıştırılmaması önem arz etmektedir. ÖSYS-2016 Ek Yerleştirme Kayıtları sırasında, ÖSYS-2016 Ek Yerleştirme Sonuç Belgenizde yazan Fakülteye/Yüksekokula   Kesin Kayıt  Evrakına İlişkin  Belgelerle müracaat ediniz.

05/09/2016